«Боксінг дей» !

  • Рекламный пост
«Боксінг дей» !

Багато хто з вболівальників вважає, що "Боксінг дей" це навколосвядкові дні, в котрі проводяться по три-чотири тури чемпіонату Англії. Та насправді це не зовсім так. Боксінг дей - це наступний день після католицького Різдва, 26 грудня. В давнину серез знаті було прийнято дарувати в цей день подарунки своїй прислузі та васалам, у котрих в цей день був вихідний.

В декотрих країнах, особливо це стосується Англії, в цей день проводяться чергові тури національних змагань з різних видів спорту. І асоціації намагаються звести між собою сусідні по регіональній ознаці команди, аби людям не довелось слідувати через всю країну куди-небудь, і вони могли сидячи на стадіоні надсилати смс привітання новий рік.

У АПЛ традиційно проводяться тури 21-23 грудня, 26 грудня, перед самим Новим роком 30-31 грудня і 1-2 січня. І багатьом командам важко витримати цей десятиденний марафон. За останні десять років лише чотири команди змогли переможно пройтись по святам, жодного разу не втративши очки. Цими командами стали Арсенал, Челсі (оба двічі), Манчестер Юнайтед (тричі), Манчестер Сіті, котрий разом з Арсеналом в сезоні 2009/2010 перемогли у всіх... трьох матчах.

Найрезультативнішим за звітний період був Тоттенхем з тринадцятьма голами. В минулому сезоні Челсі, після того, як забив вісім м'ячів Астон Віллі, мав гарний шанс очолити цей список, однак далі справи пішли гірше. І дійшло навіть до того, что 2 січня команда програла дома КПР з рахунком 0-1.

На радість шанувальникам в "Боксінг дей" дуже часто можна побачити цілу зливу голів, найнеймовірніші рахунки та розвитки подій, неймовірні голи та передачі.

Дуже часто цим намагаються скористатися гравці букмекерських контор, прогнозуючи досить смілі результати.


Другие новости «StavRate»